Toto

Inspired Entertainment Keluarkan Tiga Permainan Bertemakan Percutian

Pembekal kandungan, teknologi dan perkhidmatan terkemuka untuk industri perjudian, Inspired Entertainment , mengembangkan portfolio kandungannya. Syarikat itu mengumumkan hari Isnin memperkenalkan tiga permainan baharu tepat pada masanya untuk musim cuti.

Inspired Memperkenalkan Slot Baharu Bertemakan Percutian
Selaras dengan semangat percutian, Inspired Entertainment mengeluarkan tiga tajuk: Santa LinKing, Senarai Hajat Kemenangan Santa dan Big Santa Fortune . Setiap permainan menawarkan grafik yang bertenaga dalam kombinasi dengan mekanik berbeza yang sudah pasti akan mendapat perhatian pemain. Permainan baharu melengkapkan portfolio produk Inspired yang terus berkembang yang macau pools memenuhi keperluan pengendali perjudian di seluruh dunia. Pada masa ini, syarikat itu mempunyai kehadiran di 35 bidang kuasa berbeza di seluruh dunia, menawarkan perkhidmatan terkemukanya kepada pengendali perjudian runcit dan dalam talian terkemuka.

“ Inspired sangat teruja untuk mengumumkan pelancaran tiga permainan bertemakan percutian yang menarik untuk disesuaikan dengan pelbagai pemain, daripada pemain yang mendapat bonus biasa kepada peminat slot klasik. “

Claire Osborne, naib presiden interaktif di Inspired
Claire Osborne , naib presiden interaktif Inspired, berkata syarikat itu teruja untuk memperkenalkan pelancaran tiga permainan bertema percutian baharunya. Dia meramalkan bahawa permainan baharu itu akan diterima baik oleh penonton dan mengakui bahawa pelancaran itu datang tepat pada masanya untuk musim perayaan . Osborne menambah: “Setiap permainan menambahkan lebih banyak keceriaan perayaan dan kedalaman kepelbagaian permainan kepada portfolio kandungan bermusim kami yang semakin meningkat.”

Naib presiden syarikat interaktif menjelaskan bahawa tajuk baharu itu melengkapkan permainan bertema percutian popular sedia ada seperti Merry Christmas Megaways, Santa King Megaways dan Big Christmas Present, antara Pengeluaran SGP Hari Ini hits popular lain. Akhir sekali, Osborne berkata: “Dengan jenama terkemuka, mekanik kegemaran pemain dan pelbagai tema yang sesuai untuk semua, Inspired iGaming memberi perkhidmatan kepada pengendali di semua bidang kuasa utama, sebagai kedai sehenti untuk kandungan slot premium.”

Permainan Menawarkan Mekanik yang Menarik dan Teruskan Keceriaan Cuti
Perincian dikeluarkan yang diinspirasikan mengenai setiap tajuk baharunya. Santa LinKing ialah permainan yang menampilkan RTP sebanyak 95% dan merupakan sebahagian daripada Jenama Reel King yang popular. Ia adalah permainan slot 20 garis menang dengan kekili 5×3. Permainan baharu ini menonjol dengan grafik berkualiti dan mekanik yang menarik.

Sebaliknya, Senarai Hajat Kemenangan Santa ialah kekili 5×3, permainan slot 20 garis menang yang menampilkan RTP sebanyak 95%. Permainan bertemakan Keluaran Sidney percutian menawarkan putaran dan bonus percuma manakala grafik bersalji menyumbang kepada permainan perayaan.

Akhir sekali, tajuk ketiga yang baru dikeluarkan Inspired ialah Big Santa Fortune, permainan yang menawarkan RTP sebanyak 94.8%. Big Santa Fortune ialah permainan slot 10 garis menang dengan kekili 5×3. Slot bertemakan Krismas menawarkan mekanik yang mencipta pengalaman yang menyeronokkan dan menarik untuk pemain dalam talian.